Niet ingewikkeld

"Iedereen kan het leren, ik help je graag! "

Mijn naam is Sanne. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in Doetinchem. Toen ik zelf moeder werd heb ik een consult ontvangen van een heel leuke consulente. Hier heb ik erg veel van geleerd en ze ontnam me ook direct het "geiten wollen sokken imago" dat ik stiekem toch een beetje had bij het baby dragen. Ik ben toen ontzettend enthousiast geworden over het dragen en heb er erg van genoten!

Tijdens mijn werk als kraamverzorgster tref ik veel jonge gezinnen. Vaak ook mensen die het dragen maar "gedoe, onhandig en vooral INGEWIKKELD" lijkt! Ook gezinnen die geen of onjuiste informatie verkregen hebben. De naam "Niet ingewikkeld" was voor mij direct alles wat ik zou willen laten zien en uitstralen als consulent. Ik hoop mensen de andere kant van het dragen te kunnen laten zien en ze hiermee net zo te laten genieten van het dragen van hun kindje, als dat ik zelf gedaan heb. 

Heel graag zou ik mensen, naast een prachtige kraamweek, ook goede voorlichting willen geven middels een consult als draagconsulent. Om deze reden heb ik in 2020 de opleiding tot draagconsulent bij Die Trageschule afgerond. Verder ben ik ingeschreven bij de VDC, Vereniging van DraagdoekConsulenten

Dragen is voor iedereen, het is NIETINGEWIKKELD. Iedereen kan het leren, het vergt alleen wel wat oefening en het is prettig als dit persoonlijk en met alle tijd en de nodige informatie op maat, aangeleerd kan worden. Ik help je graag!